HelixWind – Lydløs & effektiv vindturbine

Der er I øjeblikket stor fokus på vindenergi. For private er det dog ofte ikke så interessant, for hvem vil have en stor larmende vindmølle stående i sin baghave? Der er dog begyndt at komme forskellige andre produkter frem der kunne være interessante for private. Et af de spændende produkter hedder HelixWind.

HelixWind kan levere halvdelen af strømmen til et gennemsnits familiehus

vindturbineHelixWind er en smukt konstrueret horisontal vindturbine. Den har en elegant design og virker selv ved lave vindhastiger. Den mindste model af HelixWind er 1.21m x 2.65m og kan genere omkring halvdelen (2.5 kW) af den strøm et normalt familie hus i gennemsnit bruger om året. Bemærk at denne beregning er lavet ud fra at HelixWind levere strøm tilbage til elnettet når der bruges mindre strøm end HelixWind producerer.

Effektiv & lydløs vindturbine

Der findes rigtig mange forskellige varianter af små vind turbiner. Det der gør at HelixWind skiller sig ud er at den kan fange vinde fra alle retninger, er mere effektiv og har et enkelt design. Ifølge HelixWind er den også sikker for fugle hvilket ofte er et af argumenterne imod vindmøller. Udover dette er HelixWind helt lydløs, hvilket de mere traditionelle vindmøller på ingen måde er.

Speak Your Mind

*