MiraQua – Innovativt design til lille og fleksibel elbil

Der kommer flere og flere elbiler på markedet og dette er gode tegn for fremtidens biler. Ind imellem dukker der dog nogle designs op der får en til at studse op. Dette gør den lille elbil MiraQua i høj grad.

Skiftet fra vores velkendte benzin biler har givet plads til en masse nye design ideer. Nogle mere heldige end andre, men der ikke være tvivl om at bilindustrien er på vej ind i en ny æra.

Hvad gør elbilen MiraQua til noget specielt?

MiraQua er designet til brug i Australien og Kina for a løse de stigende trafikale problemer.  Dette ændre dog ikke på at den med fordel vil kunne bruges i en lang række storbyer.

MiraQua er en lille kompakt elbil der er designet specielt til brug i byen. Den har in-wheel motorer og en front der kan åbnes og bruges til indgang. Udefra ser bilen meget lille ud, men indretningen gør at der er god plads indeni.

Bilens størrelse gør det muligt at navigere steder hvor større biler på ingen måde ville kunne komme rundt.

Hvornår kan MiraQua ses på gaden?

Der er endnu ingen information om hvornår MiraQua kan ses på gaden. Ligeledes er der heller ikke noget information om hvor langt den kan kører osv.

Personligt håber jeg dog på at MiraQua bliver til en realitet. Og mon ikke den gør det, den virker i hvert fald yderst veldesignet til dens formål og leder tankerne hen på den dansk producerede QBEAK.

 

Speak Your Mind

*