Tesla S – Ny luksus elbil fra Tesla Motors

Tesla Motors der er kendt for deres el sportsvogn Tesla Roadster kommer nu men ny model. De har givet den navnet Tesla S og den adskiller sig en hel del fra den bil firmaet blev kendt på.

Der er en Sedan og med den forsøger Tesla at ramme en anden gruppe end med deres sportsvogn. Den har dog stadig det til fælles med Roadster at den er for dem der ar hel del penge på kontoen. Tesla S kommer til at koste $57,900, altså ca. det halve af deres Roadster.

For dette beløb får du så også en af de bedste elbiler der er på markedet. Her er nogle hurtige facts om Tesla S

  • Tesla S elbilDen kan købes fra i usa fra 2012
  • Prisen kommer til at ligge omkring $58,000
  • Der er tale om 5 sæders bil
  • Batteristørrelsen er 80 kWh
  • Rækkevidden er sat til 260km

Bliver det muligt at få en Tesla S med længere rækkevidde?

Ja, Tesla Morters har allerede planer om at version der har en længere række vidde for en højere pris. Her er der tale om måske den dobbelte rækkevidde og så begynder det jo virkelig at ligne noget.

Ud over det har de også planer om at lave stationer hvor hele batteripakken kan udskiftes i stil med den model som Better Place satser på.

Hvor lang tid tager det at lade batteriet på en Tesla S?

Det afhænger af hvilken type landestation man bruger. Bruger man den hurtigste type tager 45 min at lade batteriet op. Vælger man at bruge stikket i væggen tager det omkring 8 timer at få ladet batteriet fuldt op. Med en rækkevidde på helt op til 500km begynder det dog ikke være det store problem at skulle lade natten over. I hvert fald ikke i et land som Danmark, for hvor tit kører vi over 500km om dagen?

Fremtidens elbiler fra Tesla Motors

Teslas vision er klart nok at alle skal køre og have råd til en elbil i fremtiden. Dette kan ikke undre. Hvad der er interessant er at de fra starten har meldt ud, at målet er at gøre deres biler billigere med tiden. Hvis hver ny generation at biler fra Tesla Motors kommer til at koste det halve, ja så varer det ikke mange år før vi alle kan have råd til en lækker elbil. Vel og mærke en elbil med en ordentlig rækkevidde og komfort.

Tesla er i øjeblikket det mest visionære firma når det kommer til elbiler, men heldigvis er mange af de andre bilproducenter ved at hoppe med på vognen. Jo flere der udvikler og designer elbiler jo hurtigere kan vi få mindre støj, os og forurening på vejene. I øvrigt har Tesla allerede en ny elbil på tegnebærttet. Når det kommer til Tesla Motors ser fremtiden lys og ikke mindst rigtig spændende ud.

Speak Your Mind

*